.

Професионални MicroSDXC 512GB Работи за Apple A1984Card Обичај Потврдена од страна на SanFlash и Кингстон. (80MB/s)
Новак

(А1 UHS1 Класа 10 Заверена 80 MBs)!Обичај Потврдена, Потврди, Сигурно Тестирани во стотици сценарија со индивид

Во достапна форма
Професионални MicroSDXC 256GB Работи за Apple A1984Card Обичај Потврдена од страна на SanFlash и Кингстон. (80MB/s)
Новак

Се постигне ПОДОЛГ ВЕК на БАТЕРИЈАТА користење на овој функционер ултра компактна големина со уверение

Во достапна форма
Професионални MicroSDXC 64GB Работи за Apple A1984Card Обичај Потврдена од страна на SanFlash и Кингстон. (80MB/s)
Новак

(А1 UHS1 Класа 10 Заверена 80 MBs)!Обичај Потврдена, Потврди, Сигурно Тестирани во стотици сценарија со индивид

Во достапна форма
Shanrya PSVSD Адаптери, Version3.0 Побрзо Вчитување Брзина Лесно да се Инсталира Микро Адаптер за PSV 2000
Новак

Висока Точност Лиење : Микро адаптер е лесно да се инсталира.Висока точност калапи.Мемориска Картичка :

Во достапна форма
Ултра 128GB MicroSDXC Работи за Fujitsu Стрели Бакнеж F-03D Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅;【Потврдуваат И ГАРАНТИРААТ】 Дизајниран да работи конкретно се работи за вашиот Fujitsu Стрели Бакнеж F03

Во достапна форма
Ултра 64GB MicroSDXC Работи за ZTE Прелудиум Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅【ОПТОВАРУВАЊЕ АПЛИКАЦИИ ПОБРЗО】 Ова е исто така А1номинална перформанси супер перформанси картичка

Во достапна форма
Ултра 64GB MicroSDXC Работи за ZTE Z431 Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅【ЕФИКАСНА ЕНЕРГИЈА】 Наменета за помала потрошувачка на енергија, овој користи помалку од 1% повеќе ба

Во достапна форма
Ултра 32GB MicroSDHC Работи за ZTE Прелудиум Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅;【Потврдуваат И ГАРАНТИРААТ】 Дизајниран да работи конкретно да работи за вашата ZTE Најава за паметен

Во достапна форма
Ултра 64GB MicroSDXC Работи за Asus ZE551KL Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

Бидат Целосно Уверени дека ова е безбедно, лесно, и доверлив работната точка за разлика од сите други...

Во достапна форма
Ултра 32GB MicroSDHC Работи за Fujitsu Стрели Бакнеж F-03D Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

Врз основа на внатрешни тестирање.Ова е лоу моќ, со користење само на полна моќ при читање или пишување...

Во достапна форма
Ултра 1TB MicroSDXC Работи за ZTE Прелудиум Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

Тие имаат индивидуално тестирани, потврдена со повеќе го користи вашиот уред за да се обезбеди 100% квали

Во достапна форма
Ултра 128GB MicroSDXC Работи за ZTE Z431 Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅;【Потврдуваат И ГАРАНТИРААТ】 Дизајниран да работи конкретно да работи за вашата ZTE Z431 паметен Телефо

Во достапна форма
Ултра 1TB MicroSDXC Работи за Asus ZE551KL Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅;【Потврдуваат И ГАРАНТИРААТ】 Дизајниран да работи конкретно да работи за вашата AsZE551 KL паметен Телеф

Во достапна форма
Ултра 1TB MicroSDXC Работи за ZTE Z431 Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅【НАЈБРЗ БРЗИНАТА на ТРАНСФЕР на】 Дизајниран за пренос до 120 MB / s, што е околу 1.✅СПЕЦИФИКАЦИИ : ●Потврд

Во достапна форма
Ултра 64GB MicroSDXC Работи за Fujitsu Стрели Бакнеж F-03D Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅【ЕФИКАСНА ЕНЕРГИЈА】 Наменета за помала потрошувачка на енергија, овој користи помалку од 1% повеќе ба

Во достапна форма
Ултра 64GB MicroSDXC Работи за BLU D700i Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

Бидат Целосно Уверени дека ова е безбедно, лесно, и доверлив работната точка за разлика од сите други.На

Во достапна форма
Ултра 32GB MicroSDHC Работи за ZTE Z431 Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

Тие имаат индивидуално тестирани, потврдена со повеќе го користи вашиот уред за да се обезбеди 100% квали

Во достапна форма
Ултра 1TB MicroSDXC Работи за Huawei Пати Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

Резултатите може да се разликуваат врз основа на домаќинот уред, стан вид и други фактори.000 Фотографии

Во достапна форма
Ултра 64GB MicroSDXC Работи за Huawei Пати Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅【ЕФИКАСНА ЕНЕРГИЈА】 Наменета за помала потрошувачка на енергија, овој користи помалку од 1% повеќе ба

Во достапна форма
Ултра 32GB MicroSDHC Работи за Huawei Пати Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅СПЕЦИФИКАЦИИ : ●Потврдена, загарантирана работа, оваа карта обезбедува најнова технологија, најбезбе

Во достапна форма
Ултра 128GB MicroSDXC Работи за BLU D700i Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

✅;【Потврдуваат И ГАРАНТИРААТ】 Дизајниран да работи конкретно да работи за вашата BLU D700i паметен Телефо

Во достапна форма
Ултра 32GB MicroSDHC Работи за BLU D700i Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

Најмногу се забележува се Работи за вашето време, апликации, игра искуства ќе трае и се вчита побрзо и во

Во достапна форма
Ултра 32GB MicroSDHC Работи за Asus ZE551KL Плус Потврдена од страна на SanFlash и SanDisk (A1/C10/U1/8k/120MBs)
Новак

San Flash е како трета страна верификација регистриран сервисен.000 Фотографии една Минута!До 120 MB / s прочитај

Во достапна форма
Професионални MicroSDXC 256GB Работи за Samsung СМ-G986ULBAXAA Картичка Обичај Потврдена од страна на SanFlash
Новак

Додадете екстра складирање, споделување Работи за вашата содржина каде и да сакате, безбедно и веднаш.М

Во достапна форма
Професионални MicroSDXC 128GB Работи за полнење за Motorola Мото X Чиста Издание (2015) Картичка Обичај Потврдена
Новак

(А1 UHS1 Класа 10 Заверена 80 MBs)!Обичај Потврдена, Потврди, Сигурно Тестирани во стотици сценарија со индивид

Во достапна форма