.

.

ATVATP (Пакување од 2 Гас Капа за Sthil за 45,4 cc Пила MS210 MS211 MS230 MS240 MS250 MS260 MS261 MS290 MS310 MS311 MS360 MS390 MS391 MS440 MS441

ATVATP (Пакување од 2 Гас Капа за Sthil за 45,4 cc Пила MS210 MS211 MS230 MS240 MS250 MS260 MS261 MS290 MS310

DEN 320.64

Пристапност
Во достапна форма

Се вклопува Sthil за 45,4 cc Пила.MS 171, Г-181, MS 192, MS 192 T, MS 200, MS 210, MS 211, MS 230, MS 240, Г-250, Г-260, Г-261, MS 290. Го замени дел броеви : 0000 350 0525. Пакетот вклучува 2 парчиња гас капи.Напомена : Гас капа нема да се вклопат Sthil MS200 T Пила.

Главните карактеристики

Избор на клиент