.

.

Corning IsoTip 4823 Полипропилен Природни Стерилни Филтрирани Pipet Совети за Сите Популарни Истражувања-Одделение Pipettors, 1-200µL Волумен Опсег, 2 Должина (Случај на 960)

Corning IsoTip 4823 Полипропилен Природни Стерилни Филтрирани Pipet Совети за Сите Популарни Истражувања-Одделение

DEN 4783.44

Пристапност
Во достапна форма

Iso Tip филтрирани pipet совети функција инертен, hydrophobic бариера која ги спречува aerosolized загадувачи од кои доаѓаат во контакт со pipettor шахти.Идеални за апликации каде избегнување на вкрстена контаминација е критична, како што ДНК засилување и radioisotope ракување.Спакуван стерилни.Уверение RNase-/DNase-слободни и nonpyrogenic.Наменета за различни апликации каде елиминација на аеросол контаминација е критична, вклучувајќи Taq/ПЦР апликации и radioisotope ракување.

Главните карактеристики

Избор на клиент