.

.

Dreamweaver CS4 Динамичен Развој

Dreamweaver CS4 Динамичен Развој

DEN 2399.76

Пристапност
Во достапна форма

Dreamweaver CS4 Динамичен Развој зема корисници на следното ниво во нивното разбирање на апликацијата.Дејвид Gassner покажува инсталација на Apache, My SQL и PHP за Mac OS X и Windows.Тој, исто така, покажува како да се дефинираат сајтови, да се интегрираат Cold Fusion и PHP, спроведување на АЈАКС-стил страници со Spry рамка, додадете визуелни ефекти, и да ги презентираат XML-форматирани податоци.Дејвид истражува Dreamweaver.Dreamweaver CS4 Динамичен Развој зема корисници на следното ниво во нивното разбирање на апликацијата.Дејвид Gassner покажува инсталација на Apache, My SQL и PHP за Mac OS X и Windows.Тој, исто така, покажува како да се дефинираат сајтови, да се интегрираат Cold Fusion и PHP, спроведување на АЈАКС-стил страници со Spry рамка, додадете визуелни ефекти, и да ги презентираат XML-форматирани податоци.Дејвид истражува Dreamweaver нови карактеристики, Live View и Живеат за Заклучување, покажувајќи како тие може да се користи за да се изгради и тестира веб страните пред тие да одат во живо.Вежба датотеки придружува на предметот.

Главните карактеристики

Избор на клиент