.

.

4387913 фрижидерот/замрзнувач преоптоварување реле за полнење за Џакузи, Frigidaire, GE, KitchenAid, LG, Магија Готвач. 4387913 7020935 4387766 4387836 4241370

4387913 фрижидерот/замрзнувач преоптоварување реле за полнење за Џакузи, Frigidaire, GE, KitchenAid, LG, Магија

DEN 239.52

Пристапност
Во достапна форма

✅4387913 фрижидерот/замрзнувач преоптоварување реле за полнење за Џакузи , Frigidaire, GE, Kitchen Aid, LG, Магија Готвач. 4387913 7020935 4387766 4387836. ✅Овој комплет има преоптоварување оценет за 1/4 hp и 4 фронт реле оценет до 4.7 ohms. ✅Може да се користи за Џакузи, GE, Frigidaire, Maytag, Amana, Subzero итн. ✅220 V жешка жица оди да преоптоварување, неутрални жица оди да prong 2 на реле.Capacitor ако се присутни, може да се поврзете со prongs 1 и 3 на реле. -4387913 фрижидерот/замрзнувач преоптоварување реле за полнење за Џакузи , Frigidaire, GE, Kitchen Aid, LG, Магија Готвач. 4387913 7020935 4387766 4387836. -Овој комплет има преоптоварување оценет за 1/4 hp и 4 фронт реле оценет до 4.7 ohms. -Може да се користи за Џакузи, GE, Frigidaire, Maytag, Amana, Subzero итн. -220 V жешка жица оди да преоптоварување, неутрални жица оди да prong 2 на реле.Capacitor ако се присутни, може да се поврзете со prongs 1 и 3 на реле.

Главните карактеристики

Избор на клиент