.

.

Mardatt 121 Компјутери Добиток Castration Bander Snap Клешти со 120 Компјутери Castrator Прстени, Мулти Функција Sequin Пополнување Клешти, Балон Проширувач Алатка, Snap Клешти за Добиток Ко

Mardatt 121 Компјутери Добиток Castration Bander Snap Клешти со 120 Компјутери Castrator Прстени, Мулти Функција

DEN 143.76

Пристапност
Во достапна форма

【Едноставен за Употреба】Прво се Стави на гумени бендот на клешти и отворање на клешти; Второ Стави јагне на паунот и го стави на гумени бендот помеѓу 3 и 4 пршлени на опашката, безбедно да се користи(може да се почувствува заеднички отклонување од pinching коренот на јагнето опашка).Широко се применуваат во castration на добитокот, како кози, овци, јагниња, прасиња, телиња, кучиња или бикови.Безбедно да опашка приклучните, castration.275") Зошто да го одберете нас?Безбедно да се Користи : нашата castration прстени се изработени од премиум гума со добра еластичност и силна флексибилност, избегнување да се скрши.Зошто Треба да се castrate?①Improve месо квалитет ②Convenient за одгледување и вештачко оплодување ③Avoid faecal контаминација на волна ④Avoid замрзнување на фекалии и урина и повреда на опашката предизвикани од буш stabbing Package Вклучуваат : 1 buccastration bander pliers30 компјутери-зелена castrator прстени 30 компјутери-сина castrator прстени 30 компјутери-бело castrator прстени 30 компјутери-црвена castrator ringstotally 121pcs. 【Добар Помошник за Земјоделец】Безбедно да опашка приклучните, castration.Голем број на castrator прстени со castration bander клешти се идеални за младите животни, на состанокот на вашите барања.Едноставен за Употреба : ① Прво се Стави на гумени бендот на клешти и отворање на клешти; ②Secondly Стави јагне на паунот и го стави на гумени бендот помеѓу 3 и 4 пршлени на опашката (може да се почувствува заеднички отклонување од pinching коренот на јагнето опашка). 【Премиум Castration Snap Клешти】 Grappling кука во 4 насоки дизајн за влечење на castrator прстени за да max со леснотија, на Прилагодливи опсег : 0.

Главните карактеристики

Dimension of Castrator Rings:
Inner diameter of these belts:
7mm (0.275);
Outer diameter:
15mm (0.59);
Thickness 7mm (0.275) :
Why Choose us? :
Safe to Use:
our castration rings are made of premium rubber with good elasticity and strong flexibility, avoiding to break.
Safe to tail docking, castration. :
Simple to Use:
① Firstly Put the rubber band on the pliers and open the pliers; :
②Secondly Put the lamb’s tail in and put the rubber band between the 3 and 4 vertebrae of the tail (You can feel the joint seams by pinching the root of the lamb’s tail). :
③Finally, operate the pliers, work done! :
Easy to Care:
do not require special care after surgery to avoid complications.
Why Need to castrate? :
①Improve meat quality :
②Convenient for breeding and artificial insemination :
③Avoid faecal contamination of wool :
④Avoid freezing of feces and urine and injury to the tail caused by bush stabbing :
Package Include:
1 pcs:
30 pcs:
30 pcs:
30 pcs:
30 pcs:
totally 121pcs :
Избор на клиент