.

.

Ives од Schlage 481F4 Синџир Вратата Стража

Ives од Schlage 481F4 Синџир Вратата Стража

DEN 235.68

Пристапност
Во достапна форма

Дозволи вратата да биде малку отвори за да се овозможи гледање.Тесен синџир носителот одржува синџир во неподвижна положба кога вратата guard не е во употреба елиминирање marring на врата/рамка предизвикани од фитили синџир.Заварени пресврт линк челик синџир заврши натпреварот вратата плоча и синџирот на носителот.Број на модел : 481 F4. Опис на производот IVES има произведено целосна линија на квалитет, изградба хардвер за повеќе од 120 години.Во текот на ова време, IVES има следеше фирма убедувања на својот основач, Hobart Б. Ives, дека успехот на компанијата е зависна од два главни фактори - квалитетот на производот и услуги на клиентите.Од Производителот IVES има произведено целосна линија на квалитет, изградба хардвер за повеќе од 120 години.Во текот на ова време, IVES има следеше фирма убедувања на својот основач, Hobart Б. Ives, дека успехот на компанијата е зависна од два главни фактори - квалитетот на производот и услуги на клиентите.

Главните карактеристики

Избор на клиент