.

.

Микро Комерцијални Компоненти MB251W-БП Discretes Мост-Rectifiers MB251W Серија 25 100 V Брзо се Поврзете Една Фаза Мост Rectifier MB-35W - 5 Точка(а)

Микро Комерцијални Компоненти MB251W-БП Discretes Мост-Rectifiers MB251W Серија 25 100 V Брзо се Поврзете Една

DEN 325.44

Пристапност
Во достапна форма

Average Output Current-Max : 25 А. Rep Pk Reverse Voltage-Max : 100 V. Не-rep Pk Forward Current-Max : 300 A. Forward Voltage : 1.2 V. Reverse Current Max : 10 µA.MB251 W Серија 25 100 V Брзо се Поврзете Една Фаза Мост Rectifier MB-35 W * * * * * * * За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Главните карактеристики

Избор на клиент