.

.

Wilton Торта Кругови. Картонот за сила и стабилност. Овој пакет содржи шест 16in круг бела кола.

Wilton Торта Кругови. Картонот за сила и стабилност. Овој пакет содржи шест 16in круг бела кола.

DEN 497.28

Пристапност
Во достапна форма

WILTON Торта Кругови.Картонот за сила и стабилност.Овој пакет содржи шест 16in круг бела кола.Произведено во САД.WILTON Торта Кругови.Картонот за сила и стабилност.Овој пакет содржи шест 16in круг бела кола.Произведено во САД.

Главните карактеристики

Избор на клиент