.

.

Боја Мили Мерач | Дебелина Мерач | Боја Дебелина Метар QNix 9500 Б-лок. Кабел,-QN-9 Софтвер Fe 200 mils со Автоматизација проф. д-Р Nix

Боја Мили Мерач | Дебелина Мерач | Боја Дебелина Метар QNix 9500 Б-лок. Кабел,-QN-9 Софтвер Fe 200 mils со Автоматизација

DEN 643.20

Пристапност
Во достапна форма

Робустен, влакна-засилен 5 парче обвивка IP класа : IP64 –прашина и прскање вода заштита; нерѓосувачки челик сонда IP65-произведени во Германија.QNix 9500 основните модуларен систем се наслика мерач s идеален за еден раце операции и користи докажано Сала сензорот технологија (ISO 2178, ASTM D7091) за да се измери не-проводници, не-магнетен слој дебелина на магнетна супстрати како што се челик, хром, бакар, цинк.Мерач тело, изградена-во QN 9 софтвер и повеќе Калибрација и прилагодување options (1.На QNix 9500 основните модуларен систем Слој Дебелина Мерачи со вградена сонда Fe 200 mils доаѓа целосно калибриран и е опремена со лесно прилагодливи функции за мерење на груб и криви површини. (Боја Мили Мерач дебелина мерач Боја дебелина метар QNix 9500 Б-лок.Достапни сонди за QNix 9500 основните модуларен систем Слој Дебелина Мерач со вградена сонда Fe 200 mils, кои се или интегрирани или меѓусебно со кабел, се изградени со нерѓосувачки и затворен со заштитна мембрана IP65 за прашина отпорни (водоотпорна).Најбрз на пазарот : Мерење на брзина : ≥ 120 читања по минута за брзо, заштеда на време слој дебелина инспекција и многу добар Колосек Повторливост И Reproducibility - изградена-во температурна компензација овозможува мерење прецизност.Автоматизација проф. Екранот континуирано валање (основни) статистика. д-Р Nix QNix 9500 основните модуларен систем Слој Дебелина Мерачи со вградена сонда Fe 200 mils е солиден - IP заштита IP64 и електронски дигитални Боја & Слој дебелина мерач дизајниран за брзо (повеќе од 120 читања во минута), прецизни, веродостојни и повторливи сува Филм дебелина мерења на двете обоени метали : ISO/FE и НУ/FE, .

Главните карактеристики

Избор на клиент