.

.

8-32X3/8 Палецот Завртка со Рамото Полна Тема 18-8 Нерѓосувачки Челик (Пакет Количина 3,000) П.Н.Е.-0806TS188 од Shorpioen

8-32X3/8 Палецот Завртка со Рамото Полна Тема 18-8 Нерѓосувачки Челик (Пакет Количина 3,000) П.Н.Е.-0806TS188

DEN 2133.60

Пристапност
Во достапна форма

Ладно чело, еден-парче завртка со валани теми и срамнети со земја главата дизајниран за рачно вртење без возач или клуч.Тие се достапни во две варијанти – со и без рамо под главата.На рамо ракети да кружна форма на дијаметар на нешто помалку од глава дијаметар на завртка.За употреба во апликации каде fastener често се прилагоди и каде затегнување на моторот е поголема од онаа што се постигнува со прст притисок не е потребна.Рамо-моделот им овозможува на главата на завртката седиштето флеш против парење површината и helmin помош.СЛИКИТЕ СЕ НА ПРЕТСТАВНИК НА ОБЈЕКТОТ, НО НЕ НА ВИСТИНСКИОТ ОБЈЕКТ.Производ димензии, заврши, раководител ознаки, нишка должина, печат форма или фалсификување форма, итн., може да се разликуваат од тие на сликата.Производите се гарантира да се исполнат спецификациите на кои тие се произведени.Спецификации овозможи tolerances во димензии и форма, која може да варира од многу многу.Ладно чело, еден-парче завртка со валани теми и срамнети со земја главата дизајниран за рачно вртење без возач или клуч.Тие се достапни во две варијанти – со и без рамо под главата.На рамо ракети да кружна форма на дијаметар на нешто помалку од глава дијаметар на завртка.За употреба во апликации каде fastener често се прилагоди и каде затегнување на моторот е поголема од онаа што се постигнува со прст притисок не е потребна.Рамо-моделот им овозможува на главата на завртката седиштето флеш против парење површината и помага да се избегнат над-затегнување на fastener која може да резултира во одзеде парење теми.

Главните карактеристики

Избор на клиент