.

.

Opti-Core Оптички Влакна Печ Кабелот

Opti-Core Оптички Влакна Печ Кабелот

DEN 2320.32

Пристапност
Во достапна форма

Влакна Тип : OM5+.Конектор Тип 1 : LC Push-Pull.Конектор 2 Тип : LC Push-Pull.Стандардите се Сретна : минлив исхемичен напад/EIA-568-C. 3 и ISO/IEC 11801 IEC-61754-20 (International Интерфејс Стандард)минлив исхемичен напад-604-10 (FOCIS-10) NFPA 262 (OFNP) пламен рејтингот, Ro HS Согласност.Примена : се Обезбеди континуирано реално време печ областа мониторинг и видливост на физичката инфраструктура, за поврзување за подобрен систем за сигурност и безбедност и капацитетот на управување.OM5+ Sig Core 2f 1.6 mm PC LSZH Push Pull LC/Push Pull LC Спи Поларитетот Ult Перфорации 11m, Стандарди Сретна : минлив исхемичен напад/EIA-568-C. 3 и ISO/IEC 11801 IEC-61754-20 (International Интерфејс Стандард)минлив исхемичен напад-604-10 (FOCIS-10) NFPA 262 (OFNP) пламен рејтингот, Ro HS Согласност.

Главните карактеристики

Избор на клиент