.

.

CHAWOORIM Illuma Капак Тегла Свеќа Topper - Метал Свеќа Toppers да Горат Рамномерно Дома Декор Додатоци Свеќи Нијанси Ракави Покрие Горниот Капак Големи Средни Класичен Јенки Те?

CHAWOORIM Illuma Капак Тегла Свеќа Topper - Метал Свеќа Toppers да Горат Рамномерно Дома Декор Додатоци Свеќи

DEN 1135.20

Пристапност
Во достапна форма

Свеќа Додатоци,свеќа Toppers, Тегла Свеќа Капак.свеќа toppers да горат рамномерно,свеќа додатоци.Свеќа Topper Додатоци Illuma Капак со цел да се вклопи Јенки Свеќа Големи и Средни Класичен Тегла Свеќи 22 оз и 14.5 оз Тегла Свеќи Димензии 4inch Шише.Свеќа toppers да горат рамномерно.Прави Свеќа гори рамномерно, така да можеш да уживате во целиот свеќа без гори дупка одредување на средината.Едноставно ставете го капакот на тегла свеќа и тоа ќе им помогне на свеќа гори пламен steadier, истовремено овозможувајќи врвен дистрибуција на мирисот.Свеќа Topper Количество 1ea, Боја Сребрена, Производ Димензии 3.3inchx3.3inchx0.8inch, 8.5cmx8.5cmx13cm, ве Молиме да се напомене дека тие не се официјални Јенки Свеќа Illuma капаци.Нацрт-намалување прави свеќа гори поефикасно, згора на тоа овие извајани метал свеќа додатоци додадете карактеристична, рафинирани допир на било кој амбиент.Висок квалитет на метал материјал Illumalid, Свеќа Toppers Свеќа Капаци, Тегла Свеќа Додатоци, Свеќа Нијанси.Свеќа Topper Додатоци Illuma Капак со цел да се вклопи Јенки Свеќа Големи и Средни Класичен Тегла Свеќи 22 оз и 14.5 оз Тегла Свеќи Димензии 4inch Шише Свеќа toppers да горат рамномерно.Прави Свеќа гори рамномерно, така да можеш да уживате во целиот свеќа без гори дупка одредување на средината.Едноставно ставете го капакот на тегла свеќа и тоа ќе им помогне на свеќа гори пламен steadier, истовремено овозможувајќи врвен дистрибуција на мирис со Висок квалитет метал материјал Illumalid, Свеќа Toppers Свеќа Капаци, Тегла Свеќа Додатоци, Свеќа Нијанси.Нацрт-намалување прави свеќа гори поефикасно, згора на тоа овие извајани метал свеќа додатоци додадете карактеристична, рафинирани допир на било кој амбиент.Свеќа Topper Количина : 1ea, ве Молиме да се напомене дека тие не се официјални Јенки Свеќа Illuma капаци.

Главните карактеристики

Избор на клиент