.

.

Ѕвезда Фокс (Вклучува Се Тркалаат Pak)

Ѕвезда Фокс (Вклучува Се Тркалаат Pak)

DEN 599.76

Пристапност
Во достапна форма

Искуство на футуристички свет на простор борба во оваа забавна игра.Обидете се да се спаси универзум со победата над злото царот Andross.Летаат над crusade; ткаат преку кањоните; се зголемуваат преку огромни астероиди.Истражуваат футуристички градови; уживате во реално време 3 D акција.Контролорот кој веднаш се пренесува удари и експлозии за време на акција.Од Производителот се подготвени да Се биде лансиран во футуристички свет на простор борба како никогаш досега.Уживаат голема реално време 3 D акција која целосно ќе ви миеше во interplanetary борба помеѓу доброто и злото.Во Ѕвезда фокс 64 ќе летаат над crusade ткаат преку кањоните се истражуваат футуристички градови се издигнува преку огромни астероиди и повеќе како што се обиде да се спаси универзум со победата над злото царот Andross.Да видиме како тоа се чувствува да се чувствуваат она што можете да го видите!Nintendo 64 Тркалаат Pak контролер кој веднаш се пренесува на сите пречки и експлозии за време на акција.Тоа е нова вклучуваат динамика на вашиот игра искуство.

Главните карактеристики

Избор на клиент