.

.

OKI 46394901 Трансфер Појас (60000 Принос) Тонер

OKI 46394901 Трансфер Појас (60000 Принос) Тонер

DEN 2394.96

Пристапност
Во достапна форма

Технологија на печатење ласерски.Мрежа-подготвен; дуплекс стандард.Сеопфатен сет на претпријатието-класа мрежа безбедносни карактеристики и Протоколи кои се вградени за да го заштитите вашиот уред.Технологија на печатење ласерски.Мрежа-подготвен; дуплекс стандард.Сеопфатен сет на претпријатието-класа мрежа безбедносни карактеристики и протоколи кои се вградени за да го заштитите вашиот уред.

Главните карактеристики

Избор на клиент