.

.

Смарагд Toucanet Зелено Кафе Грав, Unroasted Колумбиската Кафе (Unroasted Розова Бурбон)

Смарагд Toucanet Зелено Кафе Грав, Unroasted Колумбиската Кафе (Unroasted Розова Бурбон)

DEN 694.80

Пристапност
Во достапна форма

ВИСОЧИНА на сонце сушена на високо кревети за 15 дена. 100% зрела овошје и рачно сортирање со варијабилна процесот на отстранување несакано грав.ЛОЗАРИТЕ : Мал производител групи од Pitalito Huila.Оваа група на лозарите работат заедно како дел од домашниот производител заедница што има да им понуди можност да ги продадат своите кафе на фиксна цена со кој се гарантира и приходи за нивните семејства, можност за нагорна подвижност, и генерациска олеснување.ПРОФИЛ : Силни цветни ноти и сјајна благи киселини, со своите карактеристични свилен тело.ЦЕЛОСНО-ИЗМИ ПРОЦЕС : Овој уникатен процес дава одредени карактеристики на нашиот coffees; de-pulped кафе е ферментиран за 48 часа и внимателно да ги мијат пред ставање во текот кревети за сонце-процесот на сушење.

Главните карактеристики

Избор на клиент