.

.

Power2000 BP-828 Замена Литиум-Јонска видео камера Батеријата за Canon

Power2000 BP-828 Замена Литиум-Јонска видео камера Батеријата за Canon

DEN 958.80

Пристапност
Во достапна форма

Резервна Батерија за тоа скапоцен момент.Замена на Батеријата за Canon BP-828. Компатибилен со Канон Camcorders VIXIA HF G10, VIXIA HF G20, VIXIA HF G30, VIXIA HF M30, VIXIA HF M300, VIXIA HF M301, VIXIA HF M31, VIXIA HF M32, VIXIA HF M40, VIXIA HF M400, VIXIA HF M41, VIXIA HF S10, VIXIA HF S100, VIXIA HF S11, VIXIA HF S20, VIXIA HF S200, VIXIA HF S21, VIXIA HF S30, VIXIA HF11, VIXIA HF20, VIXIA HF200, VIXIA HF21, VIXIA HG20, VIXIA HG21, VIXIA_HF200. Моќност 2000 ACD-788 батерија е оценет на 3000m Ah.ACD-788 може да биде обвинет за користење на Canon оригинална батерија полнач, како и преку видео камера користење на адаптер.

Главните карактеристики

Избор на клиент