.

.

Остри BT-H21, BT-H22 Замена на Батеријата за Остри ИС-8, ИС-8888, ИС-A10, ИС-A10E, ИС-A10H, ИС-A10S,

Остри BT-H21, BT-H22 Замена на Батеријата за Остри ИС-8, ИС-8888, ИС-A10, ИС-A10E, ИС-A10H, ИС-A10S,

DEN 575.76

Пристапност
Во достапна форма

ОСТРИ BT-H21, BT-H22 Замена на Батеријата За ОСТРИ ИС-8, ИС-8888, ИС-A10,.Капацитет од 2700m Ah / 9.72 Пот.Тип : Ну-МЗ.Volts : 3.6 V. Големина : 56.00 x 53.50 x 19.00 mm.Ве молиме да се осигурате и модел и батеријата дел број се компатибилни со вашиот уред.- Компатибилен Модел : ОСТАР ИС-8, ИС-8888, ИС-A10, ИС-A10 E, ИС-A10 H, ИС-A10 S, ИС-A10 U, ИС-A110 U, ИС-A111, ИС-A111 H, ИС-A111 S, ИС-A111 U, ИС-A40 U, ИС-AD200 U, ИС-AD260 U, ИС-AH130 U, ИС-AH131, ИС-AH131 E, ИС-AH131 H, ИС-AH131 S, ИС-AH131 U, ИС-AH1500, ИС-AH150 U, ИС-AH151, ИС-AH1510, ИС-AH151 H, ИС-AH151 S, ИС-AH151 U, ИС-AH160 U, ИС-AH161 U, ИС-AH30, ИС-AH30 H, ИС-AH30 S, ИС-AH30 U, ИС-AH50, ИС-AH500 U, ИС-AH50 E, ИС-AH50 H, ИС-AH50 S, ИС-AH50 U, ИС-AH60 U, ИС-E307, ИС-E33, ИС-E33 U, ИС-Е34, ИС-E34 H, ИС-E34 S, ИС-E34 U, ИС-E37, ИС-E37 H, ИС-E37 S, ИС-E37 U, ИС-E39, ИС-E39 S, ИС-E39 U, ИС-E407 S, ИС-E420 H, ИС-E420 U, ИС-E42 U, ИС-E43, ИС-E43 U, ИС-E46, ИС-E46 U, ИС-E47, ИС-E47 H, ИС-E47 S, ИС-E47 U, ИС-E49, ИС-E49 H, ИС-E49 S, ИС-E49 U, ИС-E500 U, ИС-E600 U, ИС-E610, ИС-E610 H, ИС-E610 S, ИС-E610 U, ИС-E620, ИС-E620 S, ИС-E620 U, ИС-E630, ИС-E630 H, ИС-E630 S, ИС-E630 U, ИС-E650 U, ИС-E66, ИС-E660, ИС-E660 S, ИС-E660 U, ИС-E665 U, ИС-E66 H, ИС-E66 S, ИС-E66 U, ИС-E680, ИС-E680 H, ИС-E680 S, ИС-E680 U, ИС-E685 U, ИС-E700 U, ИС-E720, ИС-E720 H, ИС-E720 U, ИС-E750 U, ИС-E760, ИС-E760 H, ИС-E760 U, ИС-E765 U, ИС-E770 H, ИС-E77 U, ИС-E780, ИС-E780 H, ИС-E780 S, ИС-E780 U, ИС-E785 U, ИС-E96 E, ИС-E97 E, ИС-E980 E, ИС-E98 E, ИС-H420, ИС-H4200, ИС-H4200 S, ИС-H420 H, ИС-H420 S, ИС-H770, ИС-H770 S, ИС-H800 U, ИС-H850, ИС-H850 S, ИС-H850 U, ИС-L133, ИС-L65 U, ИС-N8 E, ИС-S10 H, VLS1 H, ИС-S1 H, ИС-SE10, ИС-SE10 H, ИС-SE10 U, ИС-SE20 U, ИС-SE20 U ИС-SE50 U, ИС-SE50 U, ИС-SW50, ИС-SW50 E, ИС-SW50 U, ИС-SW980, VSH006 M11, VSH007 M08;- Компатибилен Батеријата Дел Број : ОСТАР BT-H21, BT-H21 U, BT-H22, BT-H22 U;.

Главните карактеристики

Избор на клиент