.

.

D&D PowerDrive 3800-20М-179 Синхрони Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

D&D PowerDrive 3800-20М-179 Синхрони Времето Појас, Гума, (Пакување од 1)

DEN 2222.40

Пристапност
Во достапна форма

На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа; Тие се дизајнирани да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист тип. 3800-20М-179 Синхрони Времето Појас ОЕМ Дел Број 3800-20М-179 Појас Тип на 20 милиони Времето Појас.Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 149.61 3800 Врвот Ширина 7.05 179 Појас Длабочина 0.52 13.2 Материјал Neoprene Заб Профил 20М.Пакет тежина : 45.0 lbs. 3800-20М-179 Синхрони Времето Појас ОЕМ Дел Број 3800-20М-179 Појас Тип на 20 милиони Времето Појас Технички Спецификации : (Инчи) (mm) Надвор од Обемот 149.61 3800 Врвот Ширина 7.05 179 Појас Длабочина 0.52 13.2 Материјал Neoprene Заб Профил 20М.

Главните карактеристики

Избор на клиент