.

.

0 Жица 5FT Сина 5 FT Црна Сјајна Батеријата 10PCS Бакар 3/8 Прстен HEATSHRINK

0 Жица 5FT Сина 5 FT Црна Сјајна Батеријата 10PCS Бакар 3/8 Прстен HEATSHRINK

DEN 1202.40

Пристапност
Во достапна форма

1/0 МЕРАЧ НА ЕНЕРГИЈА ЗА ПОЛНЕЊЕ. 10 FT 0 МЕРАЧ СТАНДАРД ЖИЦА/КАБЕЛ. 5 FT СИНА 5 FT ЦРНА. 10 КОМПЈУТЕРИ БАКАР ПРСТЕН ТЕРМИНАЛИ 3/8 ДУПКА.X10 КОМПЈУТЕРИ ТОПЛИНА се СМАЛУВААТ 5 СИНА 5 ЦРНА. 1/0 МЕРАЧ на ЕНЕРГИЈА за ПОЛНЕЊЕ 10 FT 0 МЕРАЧ СТАНДАРД ЖИЦА/КАБЕЛ 5 FT СИНА 5 FT ЦРНА ВКУПНО 10 FT 10 КОМПЈУТЕРИ БАКАР ПРСТЕН ТЕРМИНАЛИ 3/8 ДУПКА X10 КОМПЈУТЕРИ ТОПЛИНА се СМАЛУВААТ 5 СИНА 5 ЦРНА.

Главните карактеристики

Избор на клиент