.

.

Астрономски Подароци Оркестарот АНТИЧКИ МОРСКИ ТЕЛЕСКОП 18 СО КОЖА МАСКА

Астрономски Подароци Оркестарот АНТИЧКИ МОРСКИ ТЕЛЕСКОП 18 СО КОЖА МАСКА

DEN 923.76

Пристапност
Во достапна форма

ДИЗАЈНЕР на рачно изработени ТЕЛЕСКОПОТ PULLOUT ТЕЛЕСКОП СО КОЖНА футрола со ГОЛЕМИНА : 18 ИНЧЕН телескоп е инструмент кој помага во набљудувањето на оддалечени објекти со собирање на електромагнетна радијација (како видлива светлина).Првиот познат практични телескопи биле измислени во Холандија на почетокот на 17 век, со користење на стакло леќи.Тие се наоѓаат во употреба во земјата на апликации и астрономијата.Понудените телескоп е составен од добар квалитет месинг и кожа.Таа има одличен magni.ДИЗАЈНЕР на рачно изработени ТЕЛЕСКОПОТ PULLOUT ТЕЛЕСКОП СО КОЖНА футрола со ГОЛЕМИНА : 18 ИНЧЕН телескоп е инструмент кој помага во набљудувањето на оддалечени објекти со собирање на електромагнетна радијација (како видлива светлина).Првиот познат практични телескопи биле измислени во Холандија на почетокот на 17 век, со користење на стакло леќи.Тие се наоѓаат во употреба во земјата на апликации и астрономијата.Понудените телескоп е составен од добар квалитет месинг и кожа.Таа има одличен зголемена моќ и доаѓа со убава кожа случај.Тоа може да се користи како една убава објект на дом и канцеларија или може да се користи како функционално парче.

Главните карактеристики

Избор на клиент