.

.

Taidacent XH-M219 Дигитален Часовник со Температурата и Влажноста на воздухот Времето Температура Влажност Синхронизација 1602 LCD Дигитален Часовник

Taidacent XH-M219 Дигитален Часовник со Температурата и Влажноста на воздухот Времето Температура Влажност Синхронизација

DEN 1720.80

Пристапност
Во достапна форма

Име На Производ : Clock (Часовник) Температура, Влажност Модул.perature Влажност Модул.Обработка на чип : STM8 S105 K4 T6 C.Откривање температура : -50~110 °C. напон : DC 12 V.Име на производ : clock (Часовник) Температура, Влажност Модул Производ модел : XH-M219 Обработка на чип : STM8 S105 K4 T6 C Откривање температура : -50~110 °C Детекција на влажност : 20~95% RH напон : DC 12 V на Мерењето : 1 група време / ѕвончето аларм Големина : 85*55*24mm параметар поставувања Поставување метод : Кратко притиснете го ПОСТАВИТЕ копчето, сегашното време (час) вредност малку трепка, потоа притиснете го ПОСТАВИТЕ копчето за кратко време да се префрлите на (минути) вредност цифри трепка.И така натаму, се префрлат на вредноста цифри од лево надесно, од врвот до дното, притиснете + едно копче за да ја промените вредноста на вредноста цифра.Враќање на фабрички поставки : Притиснете и задржете го ПОСТАВИТЕ копчето за 5 секунди, екранот ќе се прикаже "" да ги повратите фабричките прилагодувања.Влажност/Влажност Корекција : Кратко притиснете го ПОСТАВИТЕ копчето за да се префрлите на влажност/температура вредност и поставување на вредноста на грешка.Алармот на мерењето : Притиснете го ПОСТАВИТЕ копчето за кратко време да се префрлите на алармот вредност, поставете го статусот за да ON, и поставете го времето на алармот.На ѕвончето алармот се огласува со капе звукот, притиснете било кое копче за да го стопирате ѕвончето аларм.

Главните карактеристики

Избор на клиент