.

.

Оптички Отпечаток Читателот, Практична проверка на Отпечатоци Откривање R307 Стабилна Отпечаток Читателот, Корисни за Контрола на Пристап на Автомобил Брави на вра?

Оптички Отпечаток Читателот, Практична проверка на Отпечатоци Откривање R307 Стабилна Отпечаток Читателот, Корисни

DEN 494.16

Пристапност
Во достапна форма

1. На R307 Оптички Отпечаток Модул интегрира отпечаток алгоритам чип со функции како што се проверка на отпечатоци влез, обработка на слика, функција екстракција, образец генерација, образец за складирање, отпечатоци споредба (1 : 1) и отпечатоци пребарување (1 : N). 4. Професионални оптичка технологија, прецизни модул производство technic. 2. Отпечаток читателот може да се спроведе средно развој и може да биде вграден во различни крајот производи, како што се : контрола на пристап, присуство, безбедност сефови, автомобил брави на вратите. 3. Ниска потрошувачка на енергија, ниска цена, со мали димензии, одлични перформанси. 5. Добра обработка на слика способност, може успешно да го фати на слика до резолуцијата 500 DPI.Карактеристики : 1. На R307 Оптички Отпечаток Модул интегрира отпечаток алгоритам чип со функции како што се проверка на отпечатоци влез, обработка на слика, функција екстракција, образец генерација, образец за складирање, отпечатоци споредба (1 : 1) и отпечатоци пребарување (1 : N). 2. Отпечаток читателот може да се спроведе средно развој и може да биде вграден во различни крајот производи, како што се : контрола на пристап, присуство, безбедност сефови, автомобил брави на вратите. 3. Ниска потрошувачка на енергија, ниска цена, со мали димензии, одлични перформанси. 4. Професионални оптичка технологија, прецизни модул производство technic. 5. Добра обработка на слика способност, може успешно да го фати на слика до резолуцијата 500 DPI. 6. Отпечаток откривање функција.Спецификација : напон : DC 4.26.0 V Снабдувањето со струја : Работат на струјата : 50m A (типична) Врвот на струјата : 75m A Отпечаток слика влез време :

Главните карактеристики

Избор на клиент