.

.

1-Pack Westmed #0589 Возрасни Удобност Мека Плус Канила со 25' Kink Отпорни Цевки

1-Pack Westmed 0589 Возрасни Удобност Мека Плус Канила со 25' Kink Отпорни Цевки

DEN 158.64

Пристапност
Во достапна форма

Возрасни Канила.Зелена боја. 25' Kink Отпорни На Цевки.Стандарден конектор.Пакување од 1. Cannulas во Удобноста Мека Плус Семејство : #0536 се Подигнат Само со 2 инчен Конектор#0588 Јасно во Боја, 2 Метри во Должина со Стандарден Конектор#0194 Јасно во Боја, 4 Метри во Должина со Стандарден Конектор#0556 во Зелена Боја, 7 Метри во Должина со Стандарден Конектор#0567 во Зелена Боја, 7 Метри во Должина, со Навој Конектор#0566 во Зелена Боја, 14 Метри во Должина со Стандарден Конектор#0568 во Зелена Боја, 14 Метри во Должина, со Навој Конектор#0589 во Зелена Боја, 25 Метри во Должина со Стандарден Конектор#0537 во Зелена Боја, 25 Метри во Должина, со Навој Конектор.

Главните карактеристики

Избор на клиент