.

.

Радио Фреквенција Миксер, Мешање Надолу Модул Добар Квалитет RF Миксер Модул Добро Додавање Еден ‑ Парче Калапи Без Брус за RF Миксер Модул

Радио Фреквенција Миксер, Мешање Надолу Модул Добар Квалитет RF Миксер Модул Добро Додавање Еден ‑ Парче Калапи

DEN 393.36

Пристапност
Во достапна форма

Голема површина дисипација на топлина може да гарантира кандидира за долго време подобро.Печатени коло донесе 1.6 mm дебели двострано одбор, кој е гаранција за добра полагање на перформансите на мали и големи струи.Направени по едно парче калапи, без брус, доаѓаат со мазна површина и едноставна инсталација.Добар квалитет RF миксер модул поседува стабилна структура и високи перформанси.Користејќи напредна технологија со одлична изработка, која донесе казна заврши.Функција : 1. Направени по едно парче калапи, без брус, доаѓаат со мазна површина и едноставен installation2. Печатени коло донесе 1.6 mm дебели двострано одбор, кој е гаранција за добра полагање на перформансите на големи и мали currents3. Голема површина дисипација на топлина може да гарантира кандидира за долго време better4. Користејќи напредна технологија со одлична изработка, која донесе парична казна finish5. Добар квалитет RF миксер модул поседува стабилна структура и висока performance Specification : Предмет Тип : RF Миксер Module Material : PCBPower Набавка : Пасивен миксер (нема потреба за напојување) RF Влез : 1.5-3.8 GHz Intermediate Фреквенција Излез : наизменична СТРУЈА-1.0 GHz Conversion на Косата : 8.0 d BNoise Слика : 8.0 d B (SSB)Локален Осцилатор Текст : +18d Bm Port Изолација : Локален осцилатор да RF : 38d B (типична)Локален осцилатор на средно фреквенција : 28d B (типичен) Висок Текст : 1 P3 : 18d Bm High Текст : P1d B : 8d Bm Dimension : Прибл. 33 x 33mm / 1.3 x 1.3 во (без конектори)Конектор Модел : Стандард SMA female Absolute Максимална Вредност : (што може да предизвика физичко оштетување на вашиот уред и не може да биде вратен)Максимална Текст Вредност на RF Локален Осцилатор : 22d Bm Maximum Текст на Локален Осцилатор : 27d Bm (0.5 W)Одбор Дебелина : Прибл. 1.6 mm / 0.1 во Пакет Листа : 1 x RF Миксер Модул.

Главните карактеристики

Item Type:
RF Mixer Module
Material:
PCB
Power Supply:
Passive mixer (no need for power supply)
RF Input:
1.5-3.8GHz
Intermediate Frequency Output:
DC-1.0GHz
Conversion Loss:
8.0dB
Noise Figure:
8.0dB (SSB)
Local Oscillator Input:
+18dBm
Port Isolation:
Local oscillator to RF:
38dB (typical)
Local oscillator to intermediate frequency:
28dB (typical)
High Input:
1P3
High Input:
P1dB
Dimension:
Approx. 33 x 33mm / 1.3 x 1.3in (without connectors)
Connector Model:
Standard SMA female
Absolute Maximum Value:
(which can cause physical damage to the device and cannot be restored)
Maximum Input Value of RF Local Oscillator:
22dBm
Maximum Input of Local Oscillator:
27dBm (0.5W)
Board Thickness:
Approx. 1.6mm / 0.1in
Package List:
1 x RF Mixer Module :
Избор на клиент