.

.

Croci Lettosan, 4 Литри

Croci Lettosan, 4 Литри

DEN 151.92

Пристапност
Во достапна форма

Пченка-кочан. 100% biodegradable.Еколошки производ.Покачена абсорбента капацитет.Пакет од 4 литри.Пченка-кочан 100% biodegradable.Тоа е еколошки производ да се покачени абсорбента капацитети, прилагодени за одржување кафез здрави и хигиенски.Пакет од 4 литри.

Главните карактеристики

Избор на клиент