.

.

USB Двојна Батерија Полнач за Sony Cyber-Shot DSC-WX5, DSC-WX5/Б, DSC-WX5/N, DSC-WX5/S, DSC-WX5/T, DSC-WX5/V Дигитална Камера

USB Двојна Батерија Полнач за Sony Cyber-Shot DSC-WX5, DSC-WX5/Б, DSC-WX5/N, DSC-WX5/S, DSC-WX5/T, DSC-WX5/V

DEN 167.76

Пристапност
Во достапна форма

Пакетот Вклучува : 1x USB Двојна Полначот (Без Батерија); 1x Микро USB-Кабел.Наполнете Две Батерии Во Исто Време Од Било кој USB Извор на Енергија; Влез : DC 5 V / 2 A (Макс); Излез : наизменична СТРУЈА 4.2 V / 800m A (x1), DC 4.2 V / 600m A (x2).Може да се полни Преку USB Ѕид Полнач за во Автомобил Полнач, Надворешна Батерија или на други Уреди Со USB Порта, Ви Дава Повеќе Опции.Постојан Струја Контрола за да се Спречи во Текот-Напон, Над-Полнење, Кратки-Коло Заштита.Со Две LED Индикатори да се Покаже Секое Полнење на Батеријата Статус.Кога Полнењето, LED Индикатор ќе се Покаже Црвена, Кога Целосно Наполнета, LED Индикатор ќе се Претвори Зелена.Пакетот вклучува : 1x USB Двојна Полначот (Само Полнач, Без Батерија) 1 X USB Кабел Спецификација : Конектор Тип : 4.2 V За 3.6 V-3.8 V Литиум јонска Камера Батеријата Пакет Влез : DC 5 V / 2 A (Макс) Излез : наизменична СТРУЈА 4.2 V / 800m A (x1), DC 4.2 V / 600m A (x2) Материјал : ABS+PC Dimmension : 25 x 60 x 80mm Тежина : 66g Настава : 1. Внеси 1 или 2 Камера Батеријата со Контактот на USB Двојна Полнач. 2. Користење на обезбедениот USB Кабел за да го Поврзете го USB Приклучокот на било 5 V Извор на Енергија. 3. Поврзете го Микро USB Приклучок за DC Влез Порта на Двојна USB Полнач. 4. Кога Полнењето, LED Индикатор ќе се Покаже Црвена, Кога Целосно Наполнета, LED Индикатор ќе се Претвори Зелена. 5. По Батеријата е Целосно Наполнета, ве Молиме Исклучете го USB Приклучок од 5 V Извор на Енергија и Потоа да ја извадите Батеријата од USB Двојна Полнач.Топло Совети : ★Го Полначот Само за Употреба На Батеријата, Не може Директно да ја Полните од Камера или видео камера. ★Ве молиме Бидете Сигурни да се редат Точниот Поларитетот (Позитивни / Негативни). ★Кога Ќе ги Купите, ве Молиме Двојно Потврди Специфичен Модел на Вашата Камера или Батеријата.Погрешно Купување Ќе Резултира во Неупотребливи. ★Ако Не Сте Сигурни За Батеријата Компатибилност или Батерија Полнач Компатибилност, ве Молиме Контактирајте со Нас За Повеќе Информации.Компатибилен Со Батерија P/N. : Sony NP-BN1, NP-BN.

Главните карактеристики

Charger Type:
4.2V
For 3.6V-3.8V Lithium ion Camera Battery Pack :
Input:
DC 5V / 2A (Max)
Output:
DC 4.2V / 800mA (x1), DC 4.2V / 600mA (x2)
Material:
ABS+PC
Dimmension:
25 x 60 x 80mm
Weight:
66g
Instruction:
1. Insert 1 or 2 Camera Battery to the Socket of the USB Dual Charger. :
2. Use the Provided USB Cable to Connect the USB Plug to any 5V Power Source. :
3. Connect the Micro USB Plug to the DC Input Port of the Dual USB Charger. :
4. When Charging, the LED Indicator will Show Red, When Charged Fully, the LED Indicator will Turn Green. :
5. After Battery Fully Charged, Please Disconnect the USB Plug from 5V Power Source and Then Take Out the Battery from the USB Dual Charger. :
Warm Tips:
★The Charger Only Use for The Battery, Cannot Directly Charge from Camera or Camcorder. :
★Please Make Sure to Line Up the Correct Polarity (Positive / Negative). :
★When You Purchase, Please Double Confirm the Specific Model of Your Camera or Battery. Wrong Purchase Will Result in Unusable. :
★If You are Not Sure About Battery Compatibility or Battery Charger Compatibility, Please Contact Us For More Information. :
Compatible With Battery P/N.:
Sony NP-BN1, NP-BN :
Избор на клиент