.

.

NTE Електроника NTE136A Zener Диоди, DO41 Тип Случај, 5% Толеранција, 1W, 5.6 V (Пакување од 2)

NTE Електроника NTE136A Zener Диоди, DO41 Тип Случај, 5% Толеранција, 1W, 5.6 V (Пакување од 2)

DEN 99.36

Пристапност
Во достапна форма

Ниска цена.Ниска zener отпорност.Одлична стегање.Лесно се чистат со Фреон, алкохол, chlorothene, и слични растворувачи.NTE Електроника NTE136 A Zener Диоди, DO41 Тип Случај, +/- 5% Толеранција, 1 W, 5.6 V (Пакување од 2).

Главните карактеристики

Избор на клиент