.

.

COMPSTUDIO 15 Вредности 150 Компјутери 5x20 mm Бавно Удар Стакло Осигурач 0.2 x0.78 Инчен 250V T0.5A T0.75A T1A Т1.5A T2A T2.5A T3A T3.15A T4A T5A T6A T6.3А T7A T8A T10A amp Асортиман Комплет

COMPSTUDIO 15 Вредности 150 Компјутери 5x20 mm Бавно Удар Стакло Осигурач 0.2 x0.78 Инчен 250V T0.5A T0.75A

DEN 969.60

Пристапност
Во достапна форма

Бавно Удар Стакло Осигурувачи Асортиман Комплет.Осигурач Димензија : 5x20mm/0.2x0.78 Инч.Осигурач Напон : 250 V.Модел : 15 Тип-(0.5 A,0.75 A,1 A,1.5 А,2 A; 2.5,3А,3.15 А,4А -, 5 A; 6 A,6.3 А,7А,8 A,10 A).Пакување количина : 150 компјутери (Секој модел 10 компјутери).Бавно Удар Стакло Осигурувачи Асортиман Комплет Осигурач Димензија : 5x20mm/0.2x0.78 Инчен Осигурач Напон : 250 V Модел : 15 Тип-(0.5 A,0.75 A,1 A,1.5 А,2 A; 2.5,3А,3.15 А,4А -, 5 A; 6 A,6.3 А,7А,8 A,10 A) Пакување количина : 150 компјутери (Секој модел 10 компјутери) T0.5 AL250 V - 10 Компјутери T0.75 AL250 V - 10 Компјутери T1 AL250 V - 10 Компјутери Т1.5 AL250 V - 10 Компјутери T2 AL250 V - 10 Компјутери T2.5 AL250 V - 10 Компјутери T3 AL250 V - 10 Компјутери T3.15 AL250 V - 10 Компјутери T4 AL250 V - 10 Компјутери T5 AL250 V - 10 Компјутери T6 AL250 V - 10 Компјутери T6.3 AL250 V - 10 Компјутери T7 AL250 V - 10 Компјутери T8 AL250 V - 10 Компјутери T10 AL250 V - 10 Компјутери.

Главните карактеристики

Избор на клиент