.

.

Микро USB Батеријата е Апарат на Sony Cyber-Shot DSC-WX5, DSC-WX5/Б, DSC-WX5/N, DSC-WX5/S, DSC-WX5/T, DSC-WX5/V Дигитална Камера

Микро USB Батеријата е Апарат на Sony Cyber-Shot DSC-WX5, DSC-WX5/Б, DSC-WX5/N, DSC-WX5/S, DSC-WX5/T, DSC-WX5/V

DEN 143.76

Пристапност
Во достапна форма

Пакетот Вклучува : 1x USB Еден Полнач (Без Батерија); 1x Микро USB-Кабел. 20mm Ултра Тенок Дизајн, Prefect за Патување и за Домашна Употреба, Преносни и Удобен за Носење.Постојан Струја Контрола за да се Спречи во Текот-Напон, Над-Полнење, Кратки-Коло Заштита.Може да се полни Преку USB Ѕид Полнач за во Автомобил Полнач, Надворешна Батерија или на други Уреди Со USB Порта, Ви Дава Повеќе Опции.Со LED Индикатор за да се Покаже на Статусот на Полнење на Батеријата.Кога Полнењето,LED Индикатор ќе се Покаже Црвена, Кога Целосно Наполнета,LED Индикатор ќе се Претвори Зелена.Пакетот Вклучува : 1x USB Еден Полнач (Без Батерија) 1x Микро USB Кабел Спецификација : 1. Микро Влез : DC 5 V 2. Излез : DC4.2v, 400-600m A; За 3.6 V-3.8 V Литиум јонска Камера Батеријата Pack 3. Големина : 85 x 48 x 20 mm 4. 20mm Ултра Тенок Дизајн, Prefect за Патување и за Домашна Употреба, Преносни и Удобен за Носење. 5. Може да се полни Преку USB Ѕид Полнач за во Автомобил Полнач, Надворешна Батерија или на други Уреди Со USB Порта, Ви Дава Повеќе Опции 6. Со LED Индикатор за да се Покаже на Статусот на Полнење на Батеријата.Кога Полнењето,LED Индикатор ќе се Покаже Црвена, Кога Целосно Наполнета,LED Индикатор ќе се Претвори Зелена. 7. Тежина : 30 G Топло Совети : ★Го Полначот Само за Употреба На Батеријата, Не може Директно да ја Полните од Камера или видео камера. ★Ве молиме Бидете Сигурни да се редат Точниот Поларитетот (Позитивни / Негативни). ★Кога Ќе ги Купите, ве Молиме Двојно Потврди Специфичен Модел на Вашата Камера или Батеријата.Погрешно Купување Ќе Резултира во Неупотребливи. ★Ако Не Сте Сигурни За Батеријата Компатибилност или Батерија Полнач Компатибилност, ве Молиме Контактирајте со Нас За Повеќе Информации.Компатибилен Со Батерија P/N. : Sony NP-BN1, NP-BN.

Главните карактеристики

1. Micro Input:
DC 5V
2. Output:
DC4.2v, 400-600mA; For 3.6V-3.8V Lithium ion Camera Battery Pack
3. Size:
85 x 48 x 20 mm
4. 20mm Ultra Slim Design, Prefect for Travel and Home Use, Portable and Convenient to Carry. :
5. Can be Charged By USB Wall Charger, Car Charger, External Battery or other Devices With USB Port, Gives You More Options :
6. With LED Indicator to Show Battery Charging Status.When Charging,the LED Indicator will Show Red, When Charged Fully,the LED Indicator will Turn Green. :
7. Weight:
30G
Warm Tips:
★The Charger Only Use for The Battery, Cannot Directly Charge from Camera or Camcorder. :
★Please Make Sure to Line Up the Correct Polarity (Positive / Negative). :
★When You Purchase, Please Double Confirm the Specific Model of Your Camera or Battery. Wrong Purchase Will Result in Unusable. :
★If You are Not Sure About Battery Compatibility or Battery Charger Compatibility, Please Contact Us For More Information. :
Compatible With Battery P/N.:
Sony NP-BN1, NP-BN :
Избор на клиент