.

.

Пластични Визуелна ASD Интерактивно Однесување Правила Одбор (Слика Комуникација Симболи)

Пластични Визуелна ASD Интерактивно Однесување Правила Одбор (Слика Комуникација Симболи)

DEN 359.28

Пристапност
Во достапна форма

Двете одбор и симболи се направени од пластика, па тие се неверојатно издржливи и hardwearing.Содржи 17 различни претходно печатени пластични симболи на заеднички однесувања – и оние што сакаат да ги охрабрат и оние што не се.Комбинирање на повеќе од 30 години работи со луѓе со потешкотии во учењето и подигање на нивниот сопствен син, можете да бидете сигурни дека нивните производи работа.Ова им овозможува да ја преземат сопственоста над правилата, навистина се разбере причините за нив, и да се чувствуваат како тие се одговорни за нив.Може да се користи или како екран алатка, наставно помош или како дел од некоја група активност.Ова, пак, значи дека тие се многу повеќе склони да ги следат и да се однесуваат соодветно.Тие се едноставни, но ефективни, и врз основа на испробани и тестирани концептите развиени во текот на повеќе години.Тоа може потоа лесно да се менува за да го покаже различни информации, ако сакате да го поддржи различни лице, или на истото лице во поинаква средина.Симболите и самите се 4.Кога тие не беа во можност да го стори тоа, тие создале сопствен спектар на производи.Таа има 17 однесување симболи, насликан и позитивни и негативни симболи, со простор на одборот за до 5 начини на однесување во било кое време (повеќе започнува да се добие збунувачки).Сите наши визуелна комуникација сида се направени од пластика, што ги прави исклучително издржлив - многу повеќе од едноставна ламинат картичка.Двете одбор и симболи се направени од пластика, што ги прави исклучително тешко носи и издржливи.Таа, исто така доаѓа со 5 крлежи и 5 крстови, па одбор може да биде конфигуриран да се покаже или сите позитивни однесувања, сите оние негативни, или мешавина од двете (обично повеќето луѓе сметаат дека мешавина од двете работи најдобро).Исто така, вклучува 5 крстови и 5 крлежи, па можете да го користите одбор на начинот на кој сакате – или сите позитивни однесувања сакате да ги охрабри, сите негативни однесувања што сакате да ја целта, или комбинација од двете.Нејзините А4 големина значи дека тоа лесно може да се користи на маса како наставно помагало, но, исто така, може да се гледа додека на екранот на ѕидот.Да се биде направен од пластика значи дека и одборот и симболи се флексибилни, а сепак остануваат силни и издржливи.Ова значи дека можете да ги персонализирате тоновите на табла за да се покажат само информации кои се релевантни за конкретната личност, тоа е поддршка.Нашите производи обично го издржат стресот поставени на нив од секојдневниот живот многу добро, и обично трае со години.Двојката се уникатно поставени за креирање на овие видови на производи, бидејќи тие се во можност да се подготви за богатството на лични и професионални искуства при дизајнирањето на овие производи.

Главните карактеристики

Избор на клиент