.

.

Poulan 530071259 Пила Пумпа За Масло

Poulan 530071259 Пила Пумпа За Масло

DEN 397.68

Пристапност
Во достапна форма

Вистински ОЕМ AYP Дел.Американската Двор Производи производители на делови и опрема за водечки бренд во оваа индустрија.Тие вклучуваат Занатски, Husqvarna, Poulan Про, Poulan, Плевел јаде, Roper, Артикли, Митинг, EHP (Electrolux Домашни Производи) и Двор Про.Одговара на различни AYP пила модели вклучувајќи ги, 1900, 1950 Видови 1-7, 1950 ЛЕ Видови 1 и 2, 1975 Видови 1-7, 1975 ЛЕ Видови 1 и 2 2025, 2050 Видови 1-7, 2055 Видови 1-7, 2050 LE Видови 1 и 2, 2050 WT Видови 1-7, 2055 LE Видови 1 и 2, 2075 Видови 1-5, 2075 LE, 2075 C Видови 1-5, 2075 OC Видови 1-5, 2150 Видови 1-7, 2150 LE Тип 1. Исто така одговара : 2175 Тип 3 и 6, 2175 LE, 2250 Тип 2 и 7, 2375 Тип 2 и 6, 2450 Тип 1, 2550 Тип 4 и 7, 2550 SE Тип 1, 262 (PP262), BH2660, PP220 Тип 3, PP221 Тип 1. Го заменува стариот дел број : 530069957. Poulan Пила Пумпа За Масло.

Главните карактеристики

Избор на клиент