.

.

Ikan IDX-096 96 Канал DMX Конзола (Црна)

Ikan IDX-096 96 Канал DMX Конзола (Црна)

DEN 23396.64

Пристапност
Во достапна форма

Стандард DMX 512 Сигнал Контрола. 96 Канал Променлива Затемнување Контрола. 96 Програмабилни Сцени (4 страници кои содржат 24 сцени секој). 24 Chaser Секвенца во 64 Чекори.Аудио Контрола На Располагање.Стандард DMX 512 Сигнал Контрола. 96 Канал Променлива Затемнување Контрола. 96 Програмабилни Сцени (4 страници кои содржат 24 сцени секој). 24 Chaser Секвенца во 64 Чекори.Аудио Контрола На Располагање.

Главните карактеристики

Избор на клиент