.

.

АЦЕ СТАКЛО 6518-16 Серија Цилиндрични Реакција Колба со Нула Мртов Простор Вентил, 4 О-Прстен Линискиот Прирабница, 0-10 mm Дното Штекер, 3L

АЦЕ СТАКЛО 6518-16 Серија Цилиндрични Реакција Колба со Нула Мртов Простор Вентил, 4 О-Прстен Линискиот Прирабница,

DEN 17336.16

Пристапност
Во достапна форма

Со нула мртов простор вентил. 4" о-прстен линискиот страната. 0-10мм дното штекер. 3 L капацитет.Тешки ѕид цилиндрични реакција колба со Duran линискиот страната на отворање.Колба има Нула Мртов Простор, (ZDS), дното вентил.Вентил карактеристики не се материјал висат-up во целосно отворена позиција.Кога е затворена, вентил места рамна со дното на колба.Вклучува една CAPFE о-прстен.

Главните карактеристики

Избор на клиент