.

.

Panasonic 2GB microSDHC Класа 4 Мемориската Картичка со microSD-SD адаптер | RP-SM02GFJ1K | 10MB/s трансфер trate (Јапонски Увоз)

Panasonic 2GB microSDHC Класа 4 Мемориската Картичка со microSD-SD адаптер | RP-SM02GFJ1K | 10MB/s трансфер

DEN 1723.68

Пристапност
Во достапна форма

Стандард : micro SD Брзина класа : Класа 4 UHS Брзина Класа : Не се поддржани.Micro SD - SD адаптер доаѓа со прилог 2 GB micro SD · Капацитет 2 GB micro SD картичка · micro SD - SD адаптер вклучен · Безбедна функција · SD Брзина класа остварување на стабилен висок квалитет на видео снимање.

Главните карактеристики

Избор на клиент