.

.

Asein Јаглерод Четки 0802 за Metabo Powertools - 0.24x0.24x0.51 - 6x6x13mm - го Заменува оригинални делови 316033390, 34301033 & 343011050

Asein Јаглерод Четки 0802 за Metabo Powertools - 0.24x0.24x0.51 - 6x6x13mm - го Заменува оригинални делови 316033390,

DEN 1881.60

Пристапност
Во достапна форма

Замена на јаглерод четки - Тие да траат многу подолго од оригиналите, бидејќи ова е нашата основна дејност.Имаме околу 50.Испорака : Пакет се вклопува преку писмо кутија - Нема потреба да чекате за тоа.Поевтино за вас, но без Песна & Трага.

Главните карактеристики

Избор на клиент