.

.

Rawlings RCS1 Тесто е Шлем Брадата Рака

Rawlings RCS1 Тесто е Шлем Брадата Рака

DEN 118.80

Пристапност
Во достапна форма

Прикачи на овој брадата рака да PL1, PL1 W, PLDLX, UBH, CFBH, CFBHM, CFEX, CFMAT, CFHL, CFTB, и CFHLJR вата шлемови.Бидете сигурни дека вашиот шлем останува на безбедно со овој брадата рака.премија одделение еластична; одговара на сите rawlings шлемови.ПОМ пластични тока.За користење со тесто рударска.

Главните карактеристики

Избор на клиент