.

.

U. S. R. & R Алатки KV104A диоди Силикон СССР 4 парчиња

U. S. R. & R Алатки KV104A диоди Силикон СССР 4 парчиња

DEN 324.00

Пристапност
Во достапна форма

KV104 A диоди силикон СССР 4 парчиња.Ако не можете да најдете објект што треба, може да контактирате со нас.Varicap KV104 A силикон, дифузија-легирани, Trimmers.Дизајниран за употреба кај подесување кола за resonant засилувач кола.KV104 A : Cd мин. - Вкупен капацитет од минимум : 90 pc во Uobr 4 V; Cd max - вкупниот капацитет е максимална : 120 pc во Uobr 4 V; Qв - Варијација варијабилност : 100; Iob - Постојано се јават на струјата : 5 µA на Uobr 45 V; Uo6p - Постојано се јават напон : 45 V; Pnp - Директна моќ дисипација : 0.1 W; Струг - Работен интервал на собна температура : -40 .. +85 ° С.

Главните карактеристики

Избор на клиент