.

.

KIMBLE 20026-250 Дипломирал Цилиндар Сериски/Certif. 250 ML 1 СЕКОЈ.

KIMBLE 20026-250 Дипломирал Цилиндар Сериски/Certif. 250 ML 1 СЕКОЈ.

DEN 17101.44

Пристапност
Во достапна форма

Капа. (ML) : 25. Град Интервал (ML) : 1 до 25. Subdiv (ML) : 2. ± Tol (ML) : .8. Kimble - 250 ML Graduationuated Цилиндар KIMAX Серијали и Заверена од Еден Метрички Скала "Да ја Испорача", Класа А, Капацитет (ML) 250 Дипломирањето Интервал (ML) 10 до 250 Единици (ML) 2 ± Tol (ML) 0.8 Висина (MM) 330.

Главните карактеристики

Избор на клиент