.

.

Зебра Технологии MC67ND-PB0BAA00500 Серија MC67 Мобилен Компјутер, GPS, 4G Wan HSPA+ и 3.5 G CDMA Verizon, Wan 802.11 A/B/G/N, 2D Imager, WM 6.5, 1 GB/8 GB, Продолжен 1.5 X 3600 Mah Батерија

Зебра Технологии MC67ND-PB0BAA00500 Серија MC67 Мобилен Компјутер, GPS, 4G Wan HSPA+ и 3.5 G CDMA Verizon, Wan

DEN 2823.60

Пристапност
Во достапна форма

Мала тежина.Високи перформанси.Произведено во САД.Дајте му на вашиот областа работна сила за сите алатки тие треба да работат побрзо и попаметно со солиден 4 G hspa+ MC67. Со MC67, вашиот работници може да се стори се што е потребно за да одам на работа.Пристап до информации во вашиот задниот крај систем.Скенирање практично било бар Код во речиси секоја состојба.Фати документи за да се поедностави повторно кабелот одржување.Земе и испрати видео и фотографии за реално време поправка поддршка.Повик клиент со доаѓањето прозорец.Сите на 4 G hspa+ брзина.Па дали вашиот работници се вклучени во продажбата, услуга, испораки, инспекции или издавање цитати, тие имаат алатки тие треба да се подобри ефикасноста, точноста и услуги на клиентите - сите во еден солиден уред кој го сака животот во областа.

Главните карактеристики

Избор на клиент