.

.

Замена на батеријата за LG EAC62076601 HomBot VR62701LV,HomBot VR62701LVB,HomBot VR62701LVM,HomBot VR62701LVMB,HomBot VR6270LVB,HomBot VR6270LVM

Замена на батеријата за LG EAC62076601 HomBot VR62701LV,HomBot VR62701LVB,HomBot VR62701LVM,HomBot VR62701LVMB,HomBot

DEN 1756.80

Пристапност
Во достапна форма

Тип-Li-ion.Капацитет-2600m Ah / 37.44 Пот.Димензија-116.06 x 70.25 x 49.00 mm.Дел No.-LG EAC62076601. Одговара модел-LG Hom Bot VR62701 LV,Hom Bot VR62701 LVB,Hom Bot VR62701 LVM,Hom Bot VR62701 LVMB,Hom Bot VR6270 LVB,Hom Bot VR6270 LVM.

Главните карактеристики

Избор на клиент