.

.

Се Водат Армстронг Слика

Се Водат Армстронг Слика

DEN 716.16

Пристапност
Во достапна форма

Оригиналниот Водат Армстронг се враќа!.Се водат него, се повлече со него и вратоврска за него во јазли.Кога ќе го ослободите него тој ќе ја искористи својата супер сила да се врати во својата првобитна форма!.Супер Еластичен Забава!.Важна личност Водат Армстронг има неговиот кул ретро изгледот е подготвен да се бори против криминалот, за уште една генерација!За возраст од 5 плус години.Оригиналниот Водат Армстронг се враќа!се водат него, се повлече со него и вратоврска за него во јазли.Кога ќе го ослободите него тој ќе ја искористи својата супер сила да се врати во својата првобитна форма!супер еластичен забава!важна личност Водат Армстронг има неговиот кул ретро изгледот е подготвен да се бори против криминалот, за уште една генерација!за возраст од 5 плус години.

Главните карактеристики

Избор на клиент