.

.

SC/АПЦ да SC/АПЦ Адаптер SC Женски SC Женски АПЦ Симплекс Еден Режим Влакна Optical Спојка SC Singlemode Оптички Влакна Адаптер Мрежа Интернет Приклучок Адаптер со Планината Panel

SC/АПЦ да SC/АПЦ Адаптер SC Женски SC Женски АПЦ Симплекс Еден Режим Влакна Optical Спојка SC Singlemode Оптички

DEN 188.40

Пристапност
Во достапна форма

Конектор A : Оптички Влакна SC/АПЦ Женски.Конектор Б : Оптички Влакна SC/АПЦ Женски.Еден режим Оптички Влакна SC/АПЦ да SC/АПЦ Адаптер симплекс се инкорпорирани монтажа клипови што обезбеди лесен snap-in за инсталација.На прицврстување метод е да се користи приклучок и pin latch, не треба да се ротира.Тој е опремен со метален shrapnel да се направи тоа лесно да се користи.Добра компатибилност и мала грешка на concentricity, висока прецизност обработка димензии,висока сигурност, стабилност,ниска вметнување на косата, висок ехо на косата и добро меѓусебно перформанси.Примена : Телекомуникациска мрежа, Metropolitan area network, Оптички комуникациски систем,Оптички влакна тест инструмент,оптички Влакна CATV, Оптички влакна сензор,оптички Влакна широкопојасен пристап на мрежата, FTTH оптички влакна влез,Оптички влакна дистрибуција рамка и така натаму.SC/АПЦ Да SC/АПЦ Адаптер SC Женски SC Женски АПЦ Симплекс Еден Режим Влакна Optical Спојка SC Singlemode Оптички Влакна Адаптер Мрежа Интернет Приклучок Адаптер со Планината Панел.Конектор A : Оптички Влакна SC/АПЦ Женски.Конектор Б : Оптички Влакна SC/АПЦ Женски.Еден режим Оптички Влакна SC/АПЦ да SC/АПЦ Адаптер симплекс се инкорпорирани монтажа клипови што обезбеди лесен snap-in за инсталација.На прицврстување метод е да се користи приклучок и pin latch, не треба да се ротира.Тој е опремен со метален shrapnel да се направи тоа лесно да се користи.Добра компатибилност и мала грешка на concentricity, висока прецизност обработка димензии,висока сигурност, стабилност,ниска вметнување на косата, висок ехо на косата и добро меѓусебно перформанси.Примена : Телекомуникациска мрежа, Metropolitan area network, Оптички комуникациски систем,Оптички влакна тест инструмент,оптички Влакна CATV, Оптички влакна сензор,оптички Влакна широкопојасен пристап на мрежата, FTTH оптички влакна влез,Оптички влакна дистрибуција рамка и така натаму.

Главните карактеристики

Избор на клиент