.

.

AC да DC Напојување 0-8V Прилагодливи Префрлување Напојување SMPS со Дигитален Дисплеј 110V/220V AC да 5V DC Напојување 60A 480W Напонски Регулатор Конвертор Трансформатор HJS-480-0-5

AC да DC Напојување 0-8V Прилагодливи Префрлување Напојување SMPS со Дигитален Дисплеј 110V/220V AC да 5V DC

DEN 1176.00

Пристапност
Во достапна форма

Ве молиме Имајте во предвид : без разлика на напон е поставен на неколку V, максималната струја е 60 A, тековната не е прилагодлив, актуелната тековна се утврдува од страна на оптоварување). Посебна забелешка : како што се користење на моторни и фан индуктивен товар, ве молиме имајте во предвид дека максималната моторни почнувајќи тековната параметар, овој параметар може да не биде повисока од сегашната максимална моќност, во спротивно тоа може да предизвика оштетување на снабдувањето со електрична енергија, напојување треба да се изберат повеќе струја, или на мотор со меки почеток заштита кола да ги апсорбира влијание струја.Главно се користи во различни DC опрема, DC мотор stepless брзина регулатива, ПРЕДВОДЕНА electrodeless затемнување, хемиски позлата, за контрола на брзината, научно истражување, тестирање, тестирање на учениците, итн.Било кој уред помалку од 60 A тековната може да се користи, и не уред поголема од 60 A тековната може да се користи 3., и широко се користи.Главно се користи во различни DC опрема, DC мотор stepless брзина регулатива, ПРЕДВОДЕНА electrodeless затемнување, хемиски позлата, за контрола на брзината, научно истражување, тестирање, тестирање на учениците, итн.Посебна забелешка : како што се користење на моторни и фан индуктивен товар, ве молиме имајте во предвид дека максималната моторни почнувајќи тековната параметар, овој параметар може да не биде повисока од сегашната максимална моќност, во спротивно тоа може да предизвика оштетување на снабдувањето со електрична енергија, напојување треба да се изберат повеќе струја, или на мотор со меки почеток заштита кола да ги апсорбира влијание струја., и широко се користи.

Главните карактеристики

Избор на клиент