.

.

Rebreakable Одбори Боречки Вештини - Taekwondo Карате Одбори за Кршење на

Rebreakable Одбори Боречки Вештини - Taekwondo Карате Одбори за Кршење на

DEN 886.80

Пристапност
Во достапна форма

ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ - Победа Боречки Вештини брендирани rebreakable карате одбори се изработени со врвен квалитет големо влијание моделирана пластична со гума баласт на двете страни за да обезбеди голем зафат за држачот.ЛЕСНО ДА се РЕ-УПОТРЕБА - се Скрши, слајд повторно заедно, и пауза повторно!Rebreakable Одбори за Боречки Вештини и Taekwondo обука може да ги подобри сите на вашиот боречки вештини!.ОДБОРОТ ПРОГРЕСИЈА - Жолта, Сина, Црвена, Црна.Натпреварот табла со дебелина појас ниво за да добиете идеја на дебелина што треба.Или добие комплетен сет и да биде подготвен за ништо!ИМАЈТЕ На ум - 0.6" дебела црна одбор е еквивалент на 1" дебело дрво одбор, и тешко е да се скрши!.ЛОГОТО ЦЕЛ - Нашата Победа Боречки Вештини логото го прави лесно да се стремите кон центарот на одборот.Unbranded генерички одбори се потешко да се користи.Се држи со нашата премиум бренд за неверојатни обука резултати.ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ - Победа Боречки Вештини брендирани rebreakable карате одбори се изработени со врвен квалитет големо влијание моделирана пластична со гума баласт на двете страни за да обезбеди голем зафат за држачот.ЛЕСНО ДА се РЕ-УПОТРЕБА - се Скрши, слајд повторно заедно, и пауза повторно!Rebreakable Одбори за Боречки Вештини и Taekwondo обука може да ги подобри сите на вашиот боречки вештини!ОДБОРОТ ПРОГРЕСИЈА - Жолта, Сина, Црвена, Црна.Натпреварот табла со дебелина појас ниво за да добиете идеја на дебелина што треба.Или добие комплетен сет и да биде подготвен за ништо!ИМАЈТЕ На ум - 0.6" дебела црна одбор е еквивалент на 1" дебело дрво одбор, и тешко е да се скрши!ЛОГОТО ЦЕЛ - Нашата Победа Боречки Вештини логото го прави лесно да се стремите кон центарот на одборот.Unbranded генерички одбори се потешко да се користи.Се држи со нашата премиум бренд за неверојатни карате одбори за кршење.

Главните карактеристики

Избор на клиент