.

.

Плакета HD® Плакета Идентификување на Паста за заби | Плакета Објавување на Нане Паста за заби со Ксилитол Балансирање на pH Состојки за Здрава, Свежа Ментолот Здив | ?

Плакета HD® Плакета Идентификување на Паста за заби | Плакета Објавување на Нане Паста за заби со Ксилитол Балансирање

DEN 743.76

Пристапност
Во достапна форма

Ставете мала количина на паста за заби на вашата четка за забичетка нормално.Продолжуваат да се погледне во огледало како ви се четкање, правејќи се дека за да се отстранат сите траги од зелена/теал боја.Откако youve темелно се бранеа и печете, бојата ќе биде бранеа далеку и тоа ќе плакета!.Насмевка и се чувствуваат сигурни сте го направиле одлична работа четкање!!.Ставете мала количина на паста за заби на вашата четка за забичетка нормално.Продолжуваат да се погледне во огледало како ви се четкање, правејќи се дека за да се отстранат сите траги од зелена/теал боја.Откако youve темелно се бранеа и печете, бојата ќе биде бранеа далеку и тоа ќе плакета!Насмевка и се чувствуваат сигурни сте го направиле одлична работа четкање!!.

Главните карактеристики

Избор на клиент