.

.

Универзална Еден 10317 Pressboard Крајот Табот Папки, Писмо, Шест-Дел, Зелена, 10/Кутија

Универзална Еден 10317 Pressboard Крајот Табот Папки, Писмо, Шест-Дел, Зелена, 10/Кутија

DEN 783.60

Пристапност
Во достапна форма

Се продаваат како 10/Кутија. 25 pt.pressboard опфаќа функција 2" капацитет на сврзувачки елементи за внатрешни работи напред и назад.Две 17 pt.браун Kraft dividers со 1" капацитет на сврзувачки елементи на двете страни.Боја-одговараше Tyvek лента засилен gusset.Директно табови.Целосната-намалување на табови.Зелена.Светли, јаки, работливостсовршен прилог на било која канцеларија.Здрав 25 pt.pressboard опфаќа функција 2" капацитет на сврзувачки елементи за внатрешни работи напред и назад.Две 17 pt.Kraft dividers со 1" капацитет на сврзувачки елементи на двете страни.Карактеристични бои се идеални за ефикасна боја-кодирање.Боја-одговараше Tyvek лента засилен gusset за трајни проширување.Директно табови.

Главните карактеристики

Избор на клиент