.

.

Staedtler Технички Цртеж Дефиниција (977 115 02)

Staedtler Технички Цртеж Дефиниција (977 115 02)

DEN 222.96

Пристапност
Во достапна форма

Општа намена џеб дефиниција, 5-1/8" x 3-5/8".Јасно печатени, лесно да се чита црно мастило дека нема да носат далеку.Изградена е во мастило risers.Направени се од зелени butyrate, dimensionally стабилна пластика.Целосна димензионирање во фракционо инчи со децимална и millimeter еквиваленти.Општа намена џеб дефиниција, 5-1/8" x 3-5/8", јасно печатени, лесно да се чита црно мастило дека нема да носат далеку, изградена во мастило risers, изработени од Зелен butyrate, dimensionally стабилна пластика, полна димензионирање во фракционо инчи со децимална и millimeter еквиваленти.

Главните карактеристики

Избор на клиент