.

.

Hefddehy кафематот Алуминиум Мока Еспресо Percolator Тенџере кафематот Moka Тенџере 3cup Stovetop кафематот-300ml

Hefddehy кафематот Алуминиум Мока Еспресо Percolator Тенџере кафематот Moka Тенџере 3cup Stovetop кафематот-300ml

DEN 566.16

Пристапност
Во достапна форма

2. Место на земјата кафе во внатрешноста на инка со малку притисок.Не користите слад или кафе со други супстанции, која може да кондензација и филтер отвори. 1. Полни со вода на дното, избегнување на вода што надминува сигурносен вентил. 4. Задржи кафе во вертикална положба кога се нарезници две тела.ова ќе се избегне мокрење кафе. 3. Чистење на завртка , гума и инка.било лево кафе честички може да се лиши запечатување на стеблото и производство на пејзажи. 5. Отстрани кафематот од оган, веднаш штом ќе може да се провери дека кафето инфузија целосно исчезна на врвот.Горниот дел на телото и на цевка за кои кафе инфузија потребно е периодично да се исчисти.за да го отстраните овој гума и филтер.Никогаш не користете сапун или детергент.

Главните карактеристики

Избор на клиент