.

.

Лил Црвено Штала Ехо Pb413, Pb413h, Pb413t, Pb460,Клипот Комплет 40mm, го Заменува Ехо Дел # P021002540

Лил Црвено Штала Ехо Pb413, Pb413h, Pb413t, Pb460,Клипот Комплет 40mm, го Заменува Ехо Дел P021002540

DEN 742.80

Пристапност
Во достапна форма

Производство Датум : 2001-2008 Spark Приклучок : NGK BPM-8 Y или NGK BPMR-8 Y (Канада) (5) Carburetor : Zama C1 M модел w/primer (C1 M-K37 D или C1 M-K77).Краток Блок (1) : S/N : 02001001-02999999 : SB1057 (и Двете H & T) S/N : 09001001-13999999 : SB1077 (и Двете H & T)Ладно Компресија Опсег : 120-150 psi (2)Неактивен Брзина : 2350-2850 RPMWOT Брзина : 6,200-6,600 RPMBore : 40.0 mm. /1.57 во.Удар : 35.0 мм./ 1.38 во.Стартер Јаже Должина : 4mm(5/32") X 1350mm(53") Зафатнина на Моторот : 44.0 cc Engine Тип : S/N 03001001-08999999 : ECHO Моќ Зголеми (a.к.а.Вител) Мотор (3) S/N 09001001 & UP : ECHO Моќ Зголеми (a.к.а.Торнадо) Мотор (4).Должина : 12.6 во.w/o цевки Ширина : 18.1 во.Висина : 18.8 во.Сува маса : 20.7 lbs Стартер : Standard Average Воздух Vol. (на цевки) : 380 cfm Average Воздух Vol. (во станови) : 800 cfm.Max.Воздухот Брзина : 175 mph Fuel Капацитет : 64 fl мл.Звук Оценка : 71 d B(A) WOT на 50 метри по ANSI B175.2-2000 стандарди.Ехо СМ-4610 - Ехо Duster/Господин (SN : D02936001001 - D02936999999) - Моторот Покритие, Моторот Ехо PB-403 - Ехо Ранец Компресор (SN : 03001001 - 03999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 S/N : 03014701 - 03999999 Ехо PB-403 - Ехо Ранец Компресор (SN : 04001001 - 04999999) - Мотор, Краток Блок SB1012 S/N : 04001001 - 04001800 Ехо PB-403 H - Ехо Ранец Компресор (SN : 02001001 - 02999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-403 H - Ехо Ранец Компресор (SN : 03001001 - 03999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-403 H - Ехо Ранец Компресор (SN : 04001001 - 04999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-403 T - Ехо Ранец Компресор (SN : 02001001 - 02999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-403 T - Ехо Ранец Компресор (SN : 03001001 - 03999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-403 T - Ехо Ранец Компресор (SN : 04001001 - 04999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-413 - Ехо Ранец Компресор (SN : 02001001 - 02999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-413 H - Ехо Ранец Компресор (SN : 02001001 - 02999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-413 HT - Ехо Ранец Компресор (SN : 02001001 - 02999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-413 T - Ехо Ранец Компресор (SN : 02001001 - 02999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-460 LN - Ехо Ранец Компресор (SN : 03001001 - 03999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-460 LN - Ехо Ранец Компресор (SN : 04001001 - 04999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 Ехо PB-461 LN - Ехо Ранец Компресор (SN : 02001001 - 02999999) - Мотор, Краток Блок SB1057 The PB-413 T Ранец Компресор е совршен за лисја и трева исечоци.Својата моќна 44cc двоен прстен клипот мотор обезбедува извонредни перформанси додека тешки филтер за воздух обезбедува долг живот.Лесен-за-користење прилагодливи хип монтирани гас контроли со контрола на крстарење направи операција бриз.

Главните карактеристики

Избор на клиент